Hidratáló tusfürdő, mely késlelteti a bőr öregedését

Corvintető  » Egészség »  Hidratáló tusfürdő, mely késlelteti a bőr öregedését
Hidratáló tusfürdő, mely késlelteti a bőr öregedését

Körmeink, hajunk és bőrünk minőségét erősen befolyásolják a vízfogyasztási szokásaink. Az oxigénnel dúsított, ásványianyag tartalmú vizek kitűnő választást jelentenek, ha szeretnénk mindent megtenni szépségünk érdekében. Hiszen a legjobb sampon vagy a legdrágább tusfürdő sem ér semmit, ha közben nem gondoskodunk a megfelelő hidratálásról.

A hatékony arcápolás ott kezdődik, hogy egyensúlyba hozzuk szervezetünk vízháztartását. Ezzel párhuzamosan tudatossá kell tennünk arcápolási rutinunkat, gondolva itt a smink és az elhalt hámréteg eltávolítására, valamint a bőrünk sajátosságaihoz igazodó krém vagy gél alkalmazására.

Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy milyen tusfürdő kerül bőrünkre a napi tisztálkodási rutin során. Az oxigénnel dúsított mátrai forrásvíz felhasználásával készült termékek a legmagasabb minőségben állnak bőrünk szolgálatába. A tusfürdő valódi Aloe vera kivonattal, valamint levendula- és eukaliptuszolajjal gondoskodik a hidratálásról és az antibakteriális hatásról. A természetes tenzidek segítenek megóvni bőrfelületünk savköpenyét, melynek PH-értéke nagyon könnyen eltolódhat a csapvízzel történő rendszeres érintkezés, illetve a mesterséges kozmetikumok alkalmazásának hatására. A tusfürdő értékes összetevőinek sorát gazdagítja még a citromolaj és citromfűolaj, ezek késleltetik a bőr öregedését és megőrzik annak rugalmasságát.

Nem az egészség kapcsán jelent nehézséget, mivel főként esztétikai problémáról van szó, mégis sokak önbizalmát képes lerombolni a narancsbőr. A cellulit tipikusan nőket érintő jelenség, ennek oka a bőr alatt elhelyezkedő, a férfiakénál lazább kötőszövetekben keresendő. Bizonyos kezelésekkel viszont jelentős eredményeket lehet elérni. A sport és a masszázs csodákra képes, ezeknek pedig megfelelő támogatója lehet egy minőségi összetevőket tartalmazó, narancsbőr elleni krém.

Ugyanez igaz azokra a krémekre, melyek lokálisan segítik a zsírbontást. A zsírégető krém összetevői áthatolnak a bőr rétegein, és vérbőséget okozva támogatják a bőr alatti zsírrétegek csökkenését. Az ilyen termék egyedüli hátránya, hogy kizárólag a bekent területen fejti ki hatását, így például a zsírégető krém hasra kenve csak a hasi zsír csökkentésében segédkezik.

Ennek ellenére tudatosan alkalmazva kiváló társunk lehet a fogyásban.