Szalagavató ruha és egyéb alkalmi öltözék exkluzív minőségben

Corvintető  » Család »  Szalagavató ruha és egyéb alkalmi öltözék exkluzív minőségben
Szalagavató ruha és egyéb alkalmi öltözék exkluzív minőségben

A legtöbb nő szeret ünnepi ruhát magára ölteni. Ilyenkor kiléphetünk a hétköznapi megjelenésünkből és egy kicsit átváltozhatunk mesebeli királynővé, elegáns dámává vagy modern hercegnővé. Bizonyos eseményeken ráadásul szinte semmi sem tűnik túlzásnak: csillogó strasszok és kövek, gyönyörű csipke-halmok, széles fodrok, gyöngyök és hímzések gazdagítják ruháinkat és mi büszkén ragyogunk bennük. Különösen igaz ez olyankor, ha a viselt darab nem más, mint a menyasszonyi öltözékünk.

Szerencsére az esküvői trend manapság rendkívül változatos és visszaköszön benne a női formák izgalmas sokfélesége. Az eszményi molett esküvői ruha felkutatása ezért már nem jelent kihívást, ahogy a kismamák is gazdag készletből szemezgethetnek. A cél mindig ugyanaz: tündökölni a nagy napon, ezért egy esküvői ruha mindig lenyűgöző, még olyankor is, ha egy visszafogottabb, minimalista fazonra esett a választásunk.

Egy szalagavató bál esetében ugyancsak mérvadó szempont az ékes sziluett, melynek egyértelmű főszereplője a szalagavató ruha. A báli fazonok alkalmazkodnak az táncesemény jellegéhez, így tulajdonképpen minden szalagavató ruha egyfajta speciális keringő ruha. Bővebb, földig érő szoknyarész jellemzi, a felső kialakítás pedig évről évre változhat az aktuális trendeknek megfelelően. Lehet pántos vagy teljesen pánt nélküli darab, hosszú ujjal ellátott, fűzős, gyöngyös, kesztyűvel kiegészített, és így tovább. A szalagavató ruha örök emlék marad a számunkra, hiszen a felvételeken újra és újra megtekinthetjük magunkat benne. Ezért sem érdemes félvállról vennünk a választást.

Bármilyen esemény legyen is az, melyre ruhát keresünk, fontos, hogy az adottságainknak megfelelő fazont viseljük magunkon. Ilyenkor rendszerint összegyűlik a család és a barátok, mindenki látni szeretné, hogy milyen szalagavató ruha ékesíti az első bálozó megjelenését, milyen ruhában tündököl a menyasszony vagy éppen az a kislány, aki életében most először lett koszorúslány. Lényeges, hogy a ruha makulátlanul illeszkedjen a viselője alkatához, hogy egyezzen a méret és a részletek is harmóniába rendeződjenek. Egy profi esküvői szalonban szerencsére biztos kezekben lehetünk.