Gyerek szandál a picik egészséges fejlődéséhez

Corvintető  » Család »  Gyerek szandál a picik egészséges fejlődéséhez
Gyerek szandál a picik egészséges fejlődéséhez

A gyermekek fejlődésének meghatározó szempontja lehet a megfelelő cipőválasztás. Az izomzat erősítése különös figyelmet igényel, egy ideális lábbeli megvédi a sarok környéki izületi szalagrendszert a túlfeszüléstől, valamint szilárd tartást biztosít. A szupinált cipő segítségével a talpak megfelelő dőlésszögbe kerülnek azért, hogy a pici sarkának, valamint lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon. Ez meggátolja az X láb kialakulását és a hosszanti lábboltozat süllyedését. Lényeges, hogy minden esetben kérjünk orvosi véleményt, hiszen a szupinált cipő célja a láb egészséges korrigálása, nem minden esetben indokolt a viselése. Egy jó minőségű gyerek szandál vagy kiscipő alapvetően megfelel az ortopédiai irányelveknek. Igyekezzünk olyan gyártót választani, aki megbízható, és aki küldetésének érzi a kicsik egészséges növekedését.

Egy jól felszerelt cipő webáruház a család legkisebb tagjaira gondolva széleskörű termékkínálatot biztosít, hogy a lurkók minden évszakban a számukra leginkább ideális lábbeliben játszhassanak. Nyáron remek szellőzést biztosít a gyerek szandál, a hűvösebb napokon, pedig elég egy mesefigurás zokni, és már mehet is rá a traktoros, a virágos vagy a dínós cipőcske. A hidegebb hónapokban bélelt csizma védheti meg a talpakat a zimankótól, a vízálló modellekben nem jelent akadályt a vizes avar, vagy egy kisebb tócsa sem.

A melegebb időjárás beköszöntével a zárt cipőt leváltja a gyerek szandál. Minden DD Step modell minőségi bőrből készül, ezzel is biztosítva a szellőzést, és a láb formájához történő alkalmazkodást. Az innovatív 3D technológiának köszönhetően a gyártás során csupán minimális ragasztó kerül felhasználásra, ezzel is biztosítva, hogy minden elkészült gyerek szandál valóban egészséges lábbelit jelentsen. Mindezt tovább erősíti az a megoldás, hogy bőr borítású belső bélést és talpbetét kap minden egyes darab azért, hogy a picik lába garantáltan ne érintkezhessen vegyi anyagokkal.

A legkisebbek első lábbelije, az aprócska babacipő vajpuha talprésszel védi meg az apró lábacskákat, a rajtuk elhelyezett figurák pedig garantáltan vidámságot hoznak a mindennapokba.