Duguláselhárítás gyorsan, ünnepnapokon és hétvégéken is

Corvintető  » Szolgáltatás »  Duguláselhárítás gyorsan, ünnepnapokon és hétvégéken is
Duguláselhárítás gyorsan, ünnepnapokon és hétvégéken is

Bosszantó tud lenni, ha a mosogató, a fürdőkád vagy a WC eldugul. Megeshet az is, hogy mindez hétvégén vagy egy ünnepnapon következik be, tetézve a dilemmát, hogy vajon hol talál az ember ilyenkor profi és megbízható szakembert? Szerencsére a szakma legjobbjai alkalmazkodnak a váratlan helyzetekhez, ezért a duguláselhárítás az év bármelyik napján bevethető az otthonunkban. Mindez ráadásul borsos felár nélkül.

A duguláselhárítás – a modern technológiáknak és a szakmai tudásnak köszönhetően – a padló vagy egyéb járófelület megbontása nélkül megy végbe, a probléma pedig néhány órán belül orvosolható. Igénybe vehetünk kamerás csatornavizsgálat is, amit olyankor is célszerű lehet elvégeztetnünk, ha nincs dugulás, viszont még új a csatornarendszerünk. A szolgáltatás révén meggyőződhetünk arról, hogy nem történt a kivitelezés során hiányosság, és nem kell problémákkal számolnunk a jövőben.

Amennyiben már megtörtént a baj, legyen a dugulás barmennyire is makacs, szükségtelen kétségbe esnünk. Arra azonban mindig érdemes ügyelnünk, hogy ne bízzuk olyanra a feladatot, aki nem ért hozzá. Házi módszereket sem érdemes bevetnünk, mivel könnyen meglehet, hogy csak tovább rontunk a helyzeten. Ilyenkor kizárólag a profi duguláselhárítás hozhat megoldást.

Amit megelőzésképpen megtehetünk, hogy hatékony zsíroldó erővel rendelkező mosogatószert és meleg, illetve forró vizet használunk a mosogatáshoz. A fürdőkádnál és a zuhanytálcánál pedig hajfogó alkalmazásával előzhetjük meg a legegyszerűbben, hogy indokolttá váljon a duguláselhárítás. Fontos, hogy a WC-kbe kizárólag megfelelő papír kerüljön, és helyezzünk a lefolyóba nedves törlőkendőket vagy más tisztasági termékeket. Csatornatisztítás során a szakemberek gyakran találkoznak felhalmozódott nedves törlőkendőkkel, ezek annak ellenérse sem bomlanak le, hogy a csomagolásuk esetleg mást hirdet.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében és Pest megyében gyorsan kezelhető, a segítség hamar megérkezik és kiszállási díjjal sem kell számolnunk.