Esküvői ruha azoknak, akik mernek kísérletezni

Corvintető  » Család »  Esküvői ruha azoknak, akik mernek kísérletezni
Esküvői ruha azoknak, akik mernek kísérletezni

Minden nap, mielőtt kilépnénk az emberek közé, igyekszünk egyedivé varázsolni a megjelenésünket. A színválasztásunk, az általunk kedvelt ruhák és kiegészítők befolyással bírnak, hiszen hangulatot teremtenek és erősen meghatározzák azt, hogy külső jegyekben hogyan tudjuk képviselni magunkat mások előtt. Nincs ez másként az esküvői ruha esetében sem.

Valóban egyedi akkor lesz az összhatás, ha minden részletet gondosan megválasztunk. Bármelyik menyasszonyi ruha képes teljesen más értelmet nyerni, ha egy stílusban merőben más jellegű cipő vagy egyéb sajátos kiegészítő kerül mellé.

Képzeljünk csak magunk elé egy vékony pántos, könnyű, egyenes vonalvezetésű modellt. Amint ez az esküvői ruha egy gyönyörű, pántos fejdísszel és hosszú gyöngysorral egészül ki, máris kaptunk egy art deco jegyeiben pompázó sziluettet. Ugyanez a modell azonban teljesen átlényegül minimalista kompozícióvá, amint megfosztjuk ezektől a kiegészítőktől és lecseréljük a nyakéket egy formabontó, egyszerű és kissé futurisztikus darabra, a hajunkat pedig szigorú, de különleges kontyba rendezzük.

A divat – ezáltal pedig az esküvői divat- folyton ihletet merít letűnt korokból úgy, hogy közben mindvégig előre halad. Ebben a kettősségben rejlik az izgalma. A formabontó anyaghasználat tovább kedvez az egyediségnek: a legújabb trendekben nem ritka a kötött, horgolt, makraméval vagy különböző eklektikus anyaghasználattal megálmodott esküvői ruha. A tervezés, a szabás és a varrás új dimenziókat teremt a menyasszonyi divatban, mely évről évre egyre több izgalmat kínál a számunkra.

Érdemes olyan esküvői ruhaszalonba ellátogatnunk, melynek folyton frissülő kínálata szinkronban van a legújabb trendekkel. Ugyanitt számos alkalmi ruha esküvőre készen várja a hölgyeket, ezáltal nem csupán a menyasszony, de az egész család megtalálja a számára ideális öltözéket.

Egy ruha akkor szép, ha makulátlanul illeszkedik viselője adottságaihoz és harmonikus megjelenést biztosít. Ez nem csupán az esküvői ruha kapcsán, de bármely alkalmi darab vonatkozásában megállja a helyét, legyen az koszorúslány ruha, szalagavató ruha vagy koktélruha.