Létezik társkereső az interneten kívül is

Corvintető  » Szolgáltatás »  Létezik társkereső az interneten kívül is
Létezik társkereső az interneten kívül is

Az ember kortól független természetes vágya, hogy társkapcsolatban éljen. A hagyományos közösségi terek és események számának csökkenésével a társkeresés fő felületévé a világháló vált. Nem mindenki mozog otthonosan az internet világában, illetve vannak akik tudatosan hozott döntéssel mellőzik használatát. Legyen bármi is az ok, létezik hagyományos társközvetítő szolgáltatás, ami személyes találkozás és évtizedes tapasztalat alapján nyújt segítséget a pártalálásban.

A hagyomány társkereső szolgáltatás személyes bemutatkozáson és egyedi módszerek ötvözetén alapuló magas sikerességi aránnyal rendelkező módszer, ami kortól, nemtől és lakóhelytől függetlenül segít a megfelelő társ megtalálásban. A társat keresők között hölgyek és urak is megtalálhatóak, többségük értelmiségi, stabil egzisztenciával rendelkező. A hagyományos társkereső fiatalok, középkorúak és idősebbek számára is elérhető, belföldről és külföldről egyaránt.

Van remény életünk párjának megtalálására, de tennünk kell a sikerért. Tudatosság, önismeret, nyitott hozzáállás és őszinteség mellett megértő és szakértő társkereső segítségével véget érhet élete magányos szakasza. Készüljünk alapos beszélgetésre magunkról, gyermekeinkről, szokásainkról, életfelfogásunkról, vallásunkról, kedvteléseinkről, egzisztenciánkról és jövőbeni terveinkről. Olyan konkrét ismeretek is segítik a pártalálást, mint a nyelvtudás, a dohányzáshoz és a háziállat tartásához való hozzáállás vagy akár a csillagjegy.

A külső nem minden, de számít a jó benyomás. Jó minőségű, frissen készített, digitális vagy papír alapú fénykép magunkról elengedhetetlen. Olyan képet válasszunk, amit szívesen mutatnánk első látásra lehetséges jövendőbelinknek.

Próbáljuk előre megfogalmazni magunknak pontosan milyen típusú társkapcsolatra vágyunk és leendő partnerünkkel szemben mik a legfontosabb elvárásaink és vágyaink. Vannak-e olyan kizáró okok, amit biztosan nem tudnánk elfogadni – legyen az akár lelkiismereti, életviteli vagy pusztán fizikai tulajdonság. Önmagában azzal, hogy letisztulnak előttünk vágyaink nagy lépést teszünk párunk megtalálása felé.