Corvin Club

A Corvin Club fennállása óta Budapest egyik legjelentősebb underground szórakozóhelyévé nőtte ki magát. A 2015 decemberi újranyitás nem csak belső megújulást hozott a klub életében, hanem programok terén új szemléletet és lendületet kapott a kultikus hely. Az új Mogul Audio hangrendszer, a felfrissült belső tér és az új design elemek mind csak emelték a Corvin színvonalát. A kompromisszummentes elektronikus zenei rendezvények mellett helyet kapnak a koncertek, kulturális események és kiállítások is. A Corvin Bar egyedi autonómiával rendelkező külön kis egysége a klubnak, ahol a heti rendszerességű és hétköznapi események kapnak helyet.

CORVIN CLUB

A nagyterem 430 m2-et foglal el a klub 1900 m2-es alapterületéből. A felújítást követően a meglévő ledes vizualizációt, robotlámpák és a projektorok egészítik ki. A terem állandó, 46000 W összteljesítményű Mogul Audio hangrendszert kapott.

CORVIN BAR

A klub külön autonómiával rendelkező kis szigete. Limitált létszámú exkluzív partik, hazai underground klubestek és a Contra Mundum AFTERHOURS események kerülnek itt megrendezésre. A teremben 6 pontos hangrendszer üzemel.

CORVIN ROOF

hamarosan!

MUNDUM CAFÉ

Mundum Café néven egy új, modern kávézó nyílt a Blaha Lujza téren! A hely az gasztronómiai élmények mellett kiválóan alkalmas a buli előtti bemelegítésekre. A hangulatról a Contra Mundum rendezvények hangzását követő elektronikus zenei irány gondoskodik, de helyet kapnak a jazz és zongoraestek, bor-kávé és teakóstolók is.

Hungarian